Ресторант “Лева”

Иновативен и нов ресторант, намиращ се в близост до центъра на град Враца отвори врати. Ресторант „Лева“ е забележителен с елегантния си интериор. Хармонията на заобикалящата природа и модерен дизайн в унисон с безупречен сервиз и изискано меню ще ви запленят. Основният акцент в менюто на Ресторант ”Лева’’ е свежа и качествена храна, новаторски и авангардни кулинарни рецепти, вдъхновени от българската и интернационалната кухня. Ресторантът предлага богато меню, както от традиционни български ястия, така и от чуждестранната кухня.
Готвачите ни смело и хармонично съчетават различни форми и трансформират мястото от класически ресторант до пицария, включващ и разнообразно обедно меню. Пиците на пещ могат да изкушат всеки, а за любителите на морските дарове ресторантът предлага голям избор и от тях. Менюто в ресторанта е създадено със специално отношение към храната и винаги предлага най-доброто за сезона.
В ресторант „Лева“ Вие ще се потопите в атмосфера на дискретно и професионално обслужване, приятна музика и хармония. Уникално платно – фотос Ви връща във времето, представяйки атмосферата на стара Враца.
Елегантни маси до прозорците и чудесна гледка към Врачанския Балкан са друго предимство на ресторанта.
За ценителите на виното и бирата, предлагаме асортимент, включващ класически и висок клас брандове.
Ресторантът разполага с две отделно обособени зали с общ капацитет 120 места, а също така и лятна градина с 50 места.
Предлагаме професионални услуги, оформящи комплексно всяко мероприятие, според желанията и изискванията на нашите клиенти.
Всичко това прави Ресторант „Лева“ подходящ както за големи мероприятия, така и за романтична вечеря за двама или просто похапване с приятели.

Ресторант “Лева” е перфектното място за фирмено събитие, коледно парти, бал или сватба. Тук ще намерите един нов ресторант във Враца, който ще ви предложи:

  • отлична кухня и разнообразие от менюта за банкети
  • изискана винена листа
  • дансинг и DJ за Вашето празнично настроение
  • вътрешна градина
  • възможност за подреждане на местата според Вашите
  • изисквания с предварителна заявка
  • панорамна гледка към Врачанския Балкан