ХОТЕЛ ``ЛЕВА``

ДОБРЕ ДОШЛИ

Отлична локация в центъра на Враца

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие и отдих Хотел „Лева“ е идеалното място за вашия престой в град Враца . В сърцето на Враца,  Хотел “Лева” е на 5 минути до почти всички централни институции. В близост до хотела ще откриете всичко, от което може да имате нужда – културни институции, банки, магазини, медицински центрове, пощенски офис, административни центрове и централната пешеходна зона.

Хотел „Лева“ е новооткрит хотел,  предлагащ невероятен комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти и туристи. Всички стаи и апартаменти в хотела предоставят съвременни  възможности за приятен престой на нашите гости.

Атрактивно място за Вашите събития

Ресторантът на хотел “Лева” е отличен избор за провеждане на всякакви събития. Тук може да празнувате Вашите семейни тържества или да реализирате корпоративни приеми и събития, като през цялото време ще усещате атмосфера на класическа елегантност и дискретен лукс. Гостите на хотела ще се насладят на кулинарни специалитети от националната и европейската кухня, както и на изтънчения вкус на разнообразните маркови напитки.

Луксозна атмосфера и първокласни услуги

Изискана обстановка, професионално обслужване и коректно отношение, ресторант, задоволяващ всеки кулинарен каприз, са само част от предимствата, които нашите гости ще почувстват още при първия си допир с хотела. За да не чувствате липсата на домашен уют и за да се насладите на спокойствието след тежък работен ден, екипът на Хотел „Лева“ ще бъде на ваше разположение по всяко време, за да посрещне вашите нужди.

Хотелът разполага с 17  двойни стаи, 6 спални, 3 студия, 2 спални „ Панорама“, 1 двойна „Панорама“, Апартамент „Панорама“ и 1 Апартамент „Делукс“. На разположение на гостите са още ресторант със 120 места,  лятна градина 40 места, паркинг, отговарящи на необходимите изисквания, за да прекарате времето си приятно и комфортно.

За Вашето спокойствие и приветлива атмосфера се грижи квалифициран персонал, от който ще получите качествено обслужване. Стаите са с оригинален дизайн. Всички детайли – от мебелите до осветителните тела са подбрани, така че да подхождат и на най-изтънчения вкус. Всички стаи и апартаменти са снабдени с индивидуален контрол на централна  климатичната система.

ХОТЕЛ ЛЕВА

КОМФОРТ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА

IMA_LEVA-132
IMA_LEVA-114
IMA_LEVA-182