Сватбени тържества

Незабравима сватба в Ресторант “Лева” Враца Перфектното място за Вашата незабравима сватба във Враца, разбира
се, е ресторант „Лева“. Тук ще откриете отлични условия за провеждане както на сватба, изпълнена с разкош, така и за изискано по-малко сватбено тържество. Ресторант “Лева” разполага с 2 климатизирани зали с различен капацитет и има възможност да се организират сватби с поканени до 120 гости. Също така в лятната градина капацитета е до 50 места.
Залите засияват празнично, когато се добави сватбената украса по Ваш вкус. С множество цветя, балони, красиви свещи и покривки за столовете и масите, ще запечатате важните моменти от Вашата сватба в невероятна обстановка. Тържествените маси на ресторант “Лева” Враца са още по-красиви и богати, когато се сервират деликатесите на майстор готвача.
Поставете началото на Вашия семеен живот в красивата атмосфера, която предлага Ресторант „Лева“. В елегантна обстановка, с индивидуален кетъринг и персонално обслужване, Ресторант „Лева“ ще превърне Вашите сватбени желания в реално събитие, което да остави незабравим спомен за Вас и Вашите гости.
Специално за младоженците в дългоочакваната първа брачна нощ след тържеството хотел “Лева” предоставя подарък на младоженците, нощувка в нашия хотел. За един перфектен завършек на празничния ден.
Изживейте Вашата сватба-мечта при нас!

Рождени дни и годишнини

Искате да прекарате рождения си ден или годишнина в Ресторант „Лева“ ? Тогава оставете цялата организация на Вашето незабравино тържество на нас!
Независимо какъв е поводът, Ресторант „Лева“ е идеалното място за Вашия специален случай. Перфектният начин да създадем спомени и да почетем важен момент, е да отпразнуваме бляскава годишнина или рожден ден с приятели и семейството.
Нека Ви помогнем да създадете трайни спомени, като осигурим изключителна обстановка, изискана храна и обслужване.

Абитуриентски Бал

Празнувайте своя бал със стил!
Прекарайте най-жестокия ден от живота си в неподправената атмосфера на Ресторант „Лева“!
Ние ще се погрижим за всеки един детайл и ще добавим щипка финес към Вашата незабравима вечер!
Насладете се на изисканите вкусове на специално селектирано меню и се забавлявайте при нас!
Професионален Ди Джей ще задоволи всички ваши музикални желания по време на цялото тържество и ще допринесе за доброто парти настроение.
Просто изберете Ресторанта „Лева“!